بررسی تفاوت های بین حواله دلار و اسکناس
در نظر داشته باشید که قبل از انجام حواله، از قوانین و مقررات مربوط به انتقال ارز به کشور مقصد اطلاع پیدا کنید
تفاوت حواله دلار و اسکناس
اولین نکته مهم در نحوه انتقال با هر کدام از روشهای یاد شده است. در حواله دلار، پول به صورت الکترونیکی و از طریق سیستمهای بانکی بینالمللی به حساب گیرنده واریز میشود.اما در حواله اسکناس، پول به صورت فیزیکی و به شکل اسکناس به کشور مقصد ارسال خواهد شد. با اینکار، سرعت حواله هم میتواند متفاوت باشد. حواله دلار معمولاً سریعتر از حواله اسکناس انجام میشود، زیرا نیازی به ارسال فیزیکی پول نیست و کل عملیات از طریق سیستم بانکی و بدون نیاز مراحل پیچیده انجام خواهد شد.
این در حالی است که در حواله اسکناس، ممکن است چند روز طول به زمان نیاز داشته باشید تا پول شما به دست گیرنده برسد. در صورتی هم که مبلغ اسکناسی بالاتر باشد، احتمالا این پروسه طولانیتر خواهد شد.
در ادامه باید به هزینه ارسال با هر کدام از این روشها هم اشاره کنیم. هزینه حواله دلار معمولاً کمتر از حواله اسکناس است، زیرا نیازی به حمل و نقل فیزیکی پول نیست. در مقابل، حواله
اسکناس بهدلیل نیاز به حمل و نقل فیزیکی پول، هزینه بیشتری دارد. هر کدام از موسسهها و سایتهایی که این کار را برای شما انجام میدهند، میتوانند کارمزد متفاوتی را مدنظر داشته باشند. اما در کلیت ماجرا، حمل و نقل فیزیکی پول همیشه هزینه بالاتری برای مشتریان بههمراهخواهد داشت.
بررسی امنیت و ریسک حواله
بهدلیل انجام پذیرفتن حواله دلار از طریق سیستمهای بانکی بینالمللی، امنیت آن یقینا از حواله اسکناس بالاتر خواهد بود. میتوانید در نظر داشته باشید که در حواله اسکناس، بهدلیل اینکه ارسال پول بهصورت فیزیکی انجام میشود، همواره خطر گم شدن یا سرقت پول وجود خواهد داشت. این مشکلات در سیستمهای کنونی کاهش پیدا کرده است، اما در مقایسه با روش حواله دلار، میتوانیم به آن اشاره کنیم. بهنظر شما ریسک حواله در هر کدام از این دو روش چگونه خواهد بود؟ریسک حواله دلار به دلیل نوسانات ارزی و تحریمها میتواند بالا باشد. در چنین موردی، یقینا حواله اسکناس برای کاربران ایرانی میتواند گزینه بهتری باشد. چرا که نوسانات دلار در کشور بالا بوده و احتمالا تا زمان نهایی شدن ارسال حواله دلار، قیمت تمام شده برای چنین انتقالی مشخص نخواهد بود. در مقابل، ریسک حواله اسکناس، صرفا بهدلیل احتمال گم شدن یا سرقت پول بالا خواهد بود. اما از نظر نوسانات، بهدلیل اینکه حجم معامله بعد از ارسال حواله قابل تغییر نیست، نوسانات ارزی تاثیرگذاری «کمتری» روی معامله شما خواهد گذاشت.
کاربرد انجام حواله دلار و اسکناس
در این بین باید به کاربرد هر کدام از این دو روش هم اشاره کنیم. حواله دلار بیشتر برای مصارف مختلفی مانند پرداخت شهریه، خرید ملک، سرمایهگذاری و ... استفاده میشود و حالت بینالمللی دارد. اگر بهدنبال بالا رفتن سرعت انتقال پول خود هستید و علاقهای به دردسرها و ریسک انتقال فیزیکی پول ندارید، حتما باید از این روش استفاده کنید. در مقابل حواله اسکناس بیشتر برای مصارف شخصی مانند کمک به خانواده و دوستان استفاده میشود. در نهایت، انتخاب روش مناسب برای انتقال پول به خارج از کشور به نیازها و شرایط شما بستگی دارد و ممکن است که یکی از این دو روش برای شما مناسب باشد.در نظر داشته باشید که قبل از انجام حواله، از قوانین و مقررات مربوط به انتقال ارز به کشور مقصد اطلاع پیدا کنید. حتما از یک صرافی معتبر برای انجام حواله استفاده و قبل از انجام حواله، از نرخ ارز و کارمزدها اطلاع پیدا کنید.
استفاده از خدمات سایت الان چند
وب سایت الان چند بهعنوان عالیترین مرجع برای آگاهی قیمت روز ارز شناخته میشود و میتوانید از خدمات جانبی سایت هم بهره ببرید. قیمت تمامی ارزهای معتبر و پر کاربرد مانند قیمت درهم، قیمت یورو، قیمت دلار و .... را در این وب سایت ارائه شده و بهصورت لحظهای بهروز رسانی خواهد شد. از نکات جالب این وب سایت، میتوانیم به اپلیکیشن آن اشاره کنیم که به پلتفرم محبوبی تبدیل شده و قیمت تمامی ارزها را میتوانید در صفحه اول گوشی هوشمند خود هم داشته باشید.از قابلیتهای وب سایت میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
ارائه قیمت ارزهای روز دنیا بهصورت لحظهایمقایسه جالب قیمت تمامی ارزها با دلار آمریکا
ارائه قیمت خرید و فروش بهصورت همزمان
عدم تاثیرپذیری از قیمتهای دستوری ارائه شده در کشور
وب سایت alanchand.com تمام امکانات مدنظر کاربران برای آگاهی از قیمت روز ارز را داشته و میتوانید از قیمت ارز دیجیتال هم آگاه شوید. این سامانه قیمتها را از منابع و صرافیهای مختلف دریافت کرده و بدون هیچ گونه تغییر یا اعمال استراتژیک، آن را در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار میدهد.
شما هم میتوانید با مراجعه به این سایت یا دانلود اپلیکیشن الان چند، قیمت ارز را استخراج کرده و در کسب و کارهای خود، تصمیمات بهتری را اتخاذ کنید.
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}